Ostamassa asuntoa? Etsimässä tonttia?

Löydät UnelmaTuvan välityskohteet Etuovi.comista, Oikotie.fi:stä, Jokakoti.fi:stä sekä tietysti UnelmaTuvan kotisivuilta.


Käy tykkäämässä Facebook -sivuillamme, niin saat tuoretta tietoa ensimmäisten joukossa uusista myytävistä ja vuokrattavista kohteistamme.


Ostotoimeksianto vaihtoehtona

Kun olet ostamassa asuntoa ja haluat säästää omaa aikaasi uuden kodin etsinnässä, harkitse UnelmaTupa-ostotoimeksiantoa. Käymme puolestasi myytäviä asuntoja läpi intensiivisesti määrittelemilläsi ehdoilla. Ostotoimeksianto on aikaa säästävä tapa löytää tuleva kotinsa. Sinun tehtäväksesi jää valita sopivin vaihtoehto itsellesi. Jos kiinnostuit, täytä ostotoimeksiantokaavake, niin tulemme kertomaan Sinulle lisää palvelustamme.
Tietosuojaseloste

Ostotarjous

Kun löydät unelmiesi kodin, tee siitä sähköinen ostotarjous.

Kiinteistönvälitys UnelmaTupa LKV Oy on Suomen Kiinteistönvälittjät ry:n jäsen

UnelmaTupa LKV Oy Hyvinkäällä sijaitseva kiinteistönvälitysalan yritys. Toimimme Hyvinkään,
Riihimäen, Nurmijärven, Järvenpään, Mäntsälän ja Tuusulan (Keski-Uusimaan) ympäristön lisäksi pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella (Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa). UnelmaTupa LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen.

Ostotoimeksianto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

UnelmaTupa LKV Oy
Walterintie 4
05620 HYVINKÄÄ

Y-tunnus: 2335542-9
Puh: 040-6854200

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

UnelmaTupa LKV Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.